Pomul Regal. Nucile noastre

Probabil ai în plan să urmezi un mod de viață sănătos pentru o stare mintală și fizică mai bună, dar îți plac dulciurile și ai nevoie de gustări mici și sănătoase. Noi îți venim în ajutor cu cele mai gustoase nuci americane și franceze, crescute la noi acasă, în Moldova.

Sunt din cele mai bune soiuri precum Chandler, Fernor și Lara. Crescute cu cea mai mare grijă și dragoste, miezul de nucă este de o nuanță frumoasă gălbuie deschisă, care este nu doar gustos, ci și foarte hrănitor. După ce recoltăm cele mai delicioase nuci, le prelucrăm în cele mai exclusive și gustoase produse pe care le puteți comanda și savura în orice moment.Am optat pentru cultivarea acestor soiuri, din motiv că au o mare valoare și pot fi cultivate pe teritoriul Moldovei. Desigur, întreținerea plantațiilor de nuc necesită o înțelegere profundă a exigențelor fiziologice ale plantei și un management excelent. Asta și ne motivează pentru a vă servi cu sănătate și produse de calitate.

Dacă am fi să enumerăm benefiicile nucilor, am realiza valoarea acestora.

Așa că nu ezităm să le spunem și vouă.

1 .Susțin sănătatea inimii

Grăsimile sănătoase, mononesaturate, de tip Omega 3 pe care le conțin nucile contribuie la scăderea colesterolului „rău” (LDL) și la creșterea colesterolului „bun” (HDL) din sânge, ceea ce conduce la păstrarea unui sistem cardiovascular sănătos și la reducerea semnificativă a riscului de a dezvolta boli de inimă sau de a suferi de accident vascular cerebral.

2 .Susțin sănătatea pielii

Este cunoscut faptul ca vitaminele E si A au un impact benefic asupra aspectului sănătos și strălucitor al pielii. Astfel, introducere nucilor în alimentație poate proteja epiderma de radicalii liberi.

3 .Susțin funcțiile neuronale

Studiile au arătat de-a lungul timpului că o alimentație bogata în acizi grași Omega-3 este importantă în ceea ce privește concentrarea și memoria. Împreună cu iodul si seleniul, aceștia susțin funcționarea creierului în parametri optimi, putând să amelioreze semnele unor boli neuronale degenerative precum demența sau epilepsia.

4 .Scad insomniile și reduc stresul

O mare parte dintre nuci stimulează producţia de melatonină, o substanţă naturală care asigură un somn profund și odihnitor. O mână de nuci înainte de culcare sau un pahar de lapte cald de nuci te va menține, așadar, relaxat și îți va asigura un somn liniștit.

4 .Au proprietăți antioxidante

Aflându-se în topul super-alimentelor cu niveluri ridicate de antioxidanți, nucile sunt potrivite pentru menținerea sănătății organismului și protejarea acestuia împotriva radicalilor liberi. Mai mult, ultimele studii in domeniu au arătat că introducerea acestora constant in cadrul unei diete echilibrate poate preveni apariția bolilor hepatice.

Beneficii la sigur că avem, dar cunoaștem că orice produs are o limită de consum.

Astfel, vă prezentăm și contraindicațiile:

1. Deși sunt potrivite în dietele de slăbire, consumate în cantități mari, acestea pot contribui la acumularea de exces ponderal, pentru că sunt un aliment hipercaloric.

2. Se recomandă evitarea nucilor sau produse din nuci în cazul persoanelor care suferă de alergii.

3. Ingerarea nucilor în cantități prea mari poate provoca dereglări digestive; fiind surse importante de fibre insolubile și acizi grași esențiali, acestea pot determina simptome precum balonarea sau diareea (in special, in cazul persoanelor cu predispoziție).

Pentru o viața mai sănătoasă, consumați 3-4 nuci zilnic și nu uitați să procurați nuci de calitate de la “Pomul Regal”.

Scroll to Top