NUCATA – Medalia de AUR la IWSC 2024! 

NUCATA noastră a câștigat medalia de AUR la IWSC 2024! 🏅

Suntem mândri să anunțăm că Nucata noastră a scris istorie, devenind primul lichior din Moldova care obține acest prestigios trofeu la cea mai mare competiție din lume pentru vinuri și spirtoase, International Wine & Spirits Competition (IWSC)

Nucata s-a alăturat celor mai bune și apreciate băuturi din lume, la un concurs pentru inovație, creativitate și gust în lumea băuturilor spirtoase, ce se desfășoară de peste 50 de ani! Astfel, o băutura tradițională moldovenească a ajuns să împărtășească scena și să câștige premiul de aur în competiție cu peste 90 de țări în finala din Marea Britanie.

La acest concurs băuturile sunt servite în pahare numerotate pentru a garanta anonimitatea, apoi sunt testate de un panel de experți diverși din 30 de țări. La final spirtoasele cu medalie de aur se re-testează de un membru independent a Comitetului de Juriu pentru a certifica calitatea.  

 

Experții IWSC au fost impresionați de aroma distinctivă de nucă, note subtile de fructe uscate și coji de arahide, iar pe paletă, notele de migdale, ciocolată neagră și cafea prăjită au fost de neuitat. Verifică rezultatele pe acest link!

 

Vă mulțumim pentru susținere și vă invităm să sărbătorim împreună această realizare istorică cu o Nucată accesând magazinul nostru online.

#PomulRegal #Nucata #MedalieDeAur #IWSC2024 #MandriDeMoldova #LichiorDeCalitate

 

 

Scroll to Top